LED-y vs import

Wysokie szklarnie, rynny, podłoże kokosowo-torfowe, dwie odmiany: 'Elsanta' i 'Sonata' oraz gwóźdź programu - lampy LED-owe. W ten sposób Holendrzy i Belgowie muszą pracować nad tym, aby zaspokoić potrzeby konsumentów.
Ci ostatni chcą koniecznie spożywać lokalnie produkowane truskawki przez 12 miesięcy w roku. Doświetlanie LED-owe pozwala na zwiększenie intensyfikacji produkcji na każdym metrze kwadratowym szklarni nawet o 70% i tym samym obniża koszty produkcji z jednostki powierzchni. Wygląda na to, że w tym wypadku technologia jest dopracowana, a o szczegółach już niebawem na łamach „Truskawka, Malina, Jagody”.
 
DŁB

Related Posts

None found

Poprzedni artykułSkierniewickie święto w rozmiarze XL
Następny artykułDożynki Prezydenckie w Spale

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Wpisz treść komentarza
Wpisz swoje imię

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH *

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.