Serwis korzysta z plików Cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. dowiedz się więcej » Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia

„Najważniejsze elementy w ochronie i odżywianiu porzeczek”

Kiedy: 17.03.2018
Gdzie: Pamiętna k/Skierniewic
szkolenie dla plantatorów czarnej porzeczki.

Organizatorzy: KSPCP, Timac Agro, Bayer.

Program:
9:30 - Przywitanie uczestników szkolenia
9:45 - „Sytuacja w produkcji owoców porzeczki czarnej i czerwonej” - dr Piotr Baryła, UP w Lublinie.
10:05 - „Istotny wpływ biostymulacji na poprawę parametrów jakościowych i ilościowych w produkcji porzeczki czarnej - omówienie wyników doświadczeń” - Agnieszka Lenart, TIMAC AGRO POLSKA.
10:50 - „Nowe, czy nie nowe - zmiany w programie ochrony porzeczki” - Radosław Suchorzewski, BAYER.
11:20 - „Środki pochodzenia naturalnego do zwalczania szkodników na plantacjach porzeczek” - prof. dr hab. Gabriel Łabanowski.
11:40 - Przerwa kawowa
12:00 - „Praktyczne efekty stosowania aminokwasów AGRO-SORB w uprawie czarnej porzeczki" – Tomasz Harciarek, AGRO-SORB
12:25 - „Kondycjonery wody - mały dodatek, duża korzyść” - Arkadiusz Sławiński, AGRII.
12:45 - „Diabeł tkwi w szczegółach” – czyli najbardziej istotne elementy prawidłowej ochrony porzeczek, Szymon Jabłoński, BAYER.
13:20 - „Monitoring i możliwości zwalczania najważniejszych szkodników porzeczek” – prof. dr hab. Barbara Łabanowska.
14:00 - Obiad

Więcej informacji: Piotr Baryła (KSPCP) 606-669-239 • Agnieszka Lenart (Timac Agro) 606-818-274 • Radosław Suchorzewski (Bayer) 668-131-00
Dworek Pamiętna k/Skierniewic
Pamiętna 14
96-100 Skierniewice

Forum

(0 komentarz(y))
Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Zgłoś nadużycie

Dziękujemy za wysłanie zgłoszenia

Zamknij
created by openform
Ogrodinfo.pl to portal ogrodniczy dla każdego producenta owoców, warzyw i roślin ozdobnych. Plantatorzy znajdą tu wskazówki na temat uprawy, nawożenia i ochrony roślin oraz ogólne informacje z zakresu ogrodnictwa. Ogrodinfo.pl to również portal sadowniczy oraz serwis informacyjny dla właścicieli szkółek i upraw pod osłonami; to sadownictwo, warzywnictwo i kwiaciarstwo bez tajemnic.

Polityka prywatności