Warzywa

Cena: 10.00 zł
W numerze m.in.: buraki ćwikłowe coraz popularniejsze; pozostałości w warzywach, czyli stosujmy środki zgodnie z etykietami; z myślą o precyzyjnym nawadnianiu; kolekcje sałat pod Piotrkowem Trybunalskim

OD REDAKTORA
Nie ma nie ma wody

RUBRYKI
Czytelnicy pytają
    
Ogrodniczy kurier
    
Rynkowe trendy

EKONOMIKA
Buraki ćwikłowe coraz popularniejsze

TEMAT NUMERU
Kolekcje sałat pod Piotrkowem Trybunalskim
    
W żywieniu sałaty ważne są nie tylko makro-, ale też mikroskładniki

UPRAWA
Zarobili na wczesnej kapuście
    
Sekrety produkcji selera naciowego
    
Kapusta pekińska na jesienne zbiory
    
Z myślą o precyzyjnym nawadnianiu
    
Porowa kolekcja nad Zatoką Pucką
    Uprawa czosnku w małopolskim zagłębiu

EKOLOGIA
BIOContracting w Nadarzynie

ODMIANY
Cebula zimująca w tym roku dała niektórym zarobić

OCHRONA
Sposoby traktowania rozsad warzyw kapustnych
    
Pozostałości w warzywach, czyli stosujmy środki zgodnie z etykietami
    
Chwościk i inne choroby liści buraka wywołujące podobne objawy
    
Polowe warsztaty pomidorowe z Agro Akademią

ZE ŚWIATA MASZYN
35. edycja Macfrut

MECHANIZACJA

PRZECHOWALNICTWO
Przygotowanie przechowalni i chłodni do nowego sezonu

ZIEMNIAKI JADALNE
Rynek
    
Trudne warunki do ochrony ziemniaka
    
Przygotowanie plantacji do zbioru ziemniaków
    
Parametry decydujące o dobrym przechowaniu ziemniaków
    
Zasady ekologicznej produkcji ziemniaka

Poprzedni artykułMPS Sad
Następny artykułSzklarnie, Tunele, Osłony