IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności odbył się 11 października w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie pod hasłem „Jakość i bezpieczeństwo żywności źródłem sukcesu w biznesie”. W ramach towarzyszącej wydarzeniu wystawy zaprezentowano innowacyjne technologie, produkty, opakowania i rozwiązania logistyczne.
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności odbył się 11 października w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie pod hasłem „Jakość i bezpieczeństwo żywności źródłem sukcesu w biznesie”. W ramach towarzyszącej wydarzeniu wystawy zaprezentowano innowacyjne technologie, produkty, opakowania i rozwiązania logistyczne.














![Zimowe ceny pomidorów, ale czy wszystkich? Niektóre są mniej cenione [13.03.2024] Pomidory](https://www.ogrodinfo.pl/wp-content/uploads/2024/03/Aktualne-ceny-polskich-pomidorow-218x150.jpg)






















