Hasło Ogrodnicze

Cena: 13.00 zł
W numerze m.in.: sterowanie klimatem w szklarni, modne jabłonie i grusze, wilgotność i zasolenie podłożˆa z wełny kamiennej.

Nasze sprawy – Katarzyna Kupczak

Co nas czeka

Wspomnienie:prof. Andrzej Witold Sadowski

Wirusy i wektory – Katarzyna Kupczak

Flash – polski akcent na GreenTech – Katarzyna Kupczak

Kontrola wybranych parametrów klimatu – Dr inż. Władysław Krzesiński

Nowoczesny system – Anna Wilczyńska

Strategia wietrzenia i ogrzewania – Maciej Puła

Sterowanie parametrami mikroklimatu – Prof. dr hab. Sławomir Kurpaska

Oszczędzić energię – Prof. dr hab. inż. Kazimierz Rutkowski

Ciekawe rozwiązania w starszych obiektach – Anna Wilczyńska

Zwrot podatku akcyzowego – Katarzyna Rosińska

Pieskie życie… w gospodarstwie – Katarzyna Rosińska

Chiński rynek dostępny dla polskich jabłek – Katarzyna Rosińska

Polska w Światowym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego – Katarzyna Rosińska

Dożynki – Dr Grzegorz Klimek

Ceny warzyw i owoców na rynkach – Polska – Dr inż. Wiesław Siutaj

Ceny warzyw i owocówna rynkach – Francja, Hiszpania,Holandia, Niemcy,Wielka Brytania, Włochy – Janusz Mierwinski

„Przechowalnia to nie szpital” – Dorota Łabanowska-Bury

Podczas zbioru – Dorota Łabanowska-Bury

Śliwki do 6-tygodniowego przechowania – Katarzyna Kupczak

Rozpylacze na wiatr – Prof. dr hab. Ryszard Hołownicki

‘Herman’ – śliwa dobra, ale nieco zapomniana – Prof. dr hab. Zygmunt S. Grzyb

Modne jabłonie i grusze – Dorota Łabanowska-Bury

Rozszerzona etykieta – Katarzyna Kupczak

Rynki zbytu i odmiany – Anita Łukawska

Produkcja owoców wysokiej jakości – Katarzyna Kupczak

Okiem doradcy – Anita Łukawska

Poszerzenie horyzontów – Anna Wilczyńska

Uprawa ogórków z podgrzewaniem podłożˆy – Dr Lidia Sas-Paszt, mgr in…. Krzysztof Weszczak

Zapowiedź gołuchowskich targów – Anna Wilczyńska

Uzupełnienie POW 2014 – Katarzyna Kupczak

Wilgotność i zasolenie podłożˆa z wełny kamiennej – Dr Krzysztof Fatel

Jubileuszowo w Tłokini Kościelnej – Anna Wilczyńska

Pomidorowe seminarium w Tłokini Kościelnej – Anna Wilczyńska

Pomidorowe warsztaty w Kłódce – Małgorzata Kołacz

Nowość w ogórkach partenokarpicznych – Anita Łukawska

Trzmiele w pomidorach – Joanna Klepacz-Baniak

Długie przechowywanie brokułów… – Katarzyna Kupczak

Brokuły pozbiorczo – Dr Aneta Grabowska, dr hab. Edward Kunicki

Różˆe dla przetwórstwa – Piotr Borczyński

Poprawić trwałość przechowalniczą kapusty pekińskiej – Dr hab. Andrzej Kalisz

Maszynowy pokaz w Złotnikach – Anna Wilczyńska

Samojezdne opryskiwacze „w akcji” – Aleksandra Andrzejewska

Poprzedni artykułTruskawka, malina, jagody
Następny artykułMPS Sad