Już za miesiąc konferencja nt. czarnej porzeczki

W dniach 6-8 czerwca w Angers (Francja) odbędzie się International Blackcurrant Conference. Konferencja poświęcona produkcji i sprzedaży czarnej porzeczki organizowana jest co 2 lata.
W trakcie tego wydarzenia przewidziane są pokazy, wizyty w firmach, konferencje oraz debaty. W zakresie produkcji będzie można poznać aktualne trendy, nowości w badaniach i innowacje techniczne. Nie zabraknie paneli gdzie będzie można wymieniać się wiedzą na temat właściwości zdrowotnych i charakterystyki organoleptycznej czarnych porzeczek oraz sposobów wykorzystania owoców (także innych części nadziemnych krzewów porzeczkowych).

Jak zapowiadają organizatorzy uczestnicy konferencji będą mogli poznać nowe produkty z porzeczek oraz tredny na międzynarodowym rynku, a także wypromować własną ofertę. 
 
Więcej informacji na stronie organizatora.

Źródło: IBA

Related Posts

None found

Poprzedni artykułFrancuskie czereśnie
Następny artykułW USA zapasy jabłek o 20 proc. wyższe

1 KOMENTARZ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Wpisz treść komentarza
Wpisz swoje imię

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH *

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.