Kongres o bezpieczeństwie żywności

"Bezpieczeństwo żywności" to temat główny Kongresu, który odbywa się 11-12 września 2014 w Auli Kryształowej SGGW w Warszawie. Został on zorganizowany z inicjatywy biura IFS CEE oraz Klastra Innowacji w Agrobiznesie przy SGGW.

Podczas spotkania przedstawiane są doniesienia na temat najnowszych światowych standardów bezpieczeństwa w produkcji, przetwórstwie, pakowaniu oraz logistyce produktów żywnościowych. Ponadto na spotkaniu zwrócono uwagę na aktualne problemy Wspólnej Polityki Rolnej w zakresie bezpieczeństwa żywności.

MS

Related Posts

None found

Poprzedni artykułWnioski na kilkaset procent rocznego eksportu?
Następny artykułSadownicze Dożynki w Obrazowie

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Wpisz treść komentarza
Wpisz swoje imię

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH *

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.